DONUT ART!


Simpsons-inspirerade verk utav MONICA KREITZ
 – konstnär, spelutvecklare och egenföretagare som har ritat och målat sedan barnsben. ”Jag råkade snöa in mig på att måla donuts för något år sedan och har sen dess haft svårt att sluta”.

Nu ställer hon ut och säljer sina canvastavlor hos oss på Dunkin’ Donuts på Vasagatan 40.

Välkommen förbi och ta en titt!

DUNKIN’ BREAKFAST

Nu serverar vi frukost på några av våra Dunkin Donuts caféer. Allt du behöver för att få en bra start på dagen. Frukost serveras på DD VasagatanGallerianKista och Skärholmen från klockan 8.

Du kan välja mellan ljust eller mörkt bröd samt ost eller kalkonbröst som pålägg.

Mellanstor Dark Roast bryggkaffe och en surdegsfralla 39 kronor

Mellanstor Dark Roast, surdegsfralla och en juice 49 kronor

Varm Bacon & Egg bagel med en mellanstor Dark Roast 55 kronor

DUNKIN’ COMBOS

JUST NU på Dunkin’ Donuts kan du köpa en kopp av vårt kaffe Dark Roast tillsammans med valfri donut eller bagel till specialpris!

Inte kaffesugen? Passa på att testa en Cream Cheese, Egg & Bacon, Serrano, Turkey Breast, Salmon eller BBQ Chicken & Bacon bagel för bara 40 kronor!

HOME OF BAGELS

På Dunkin Donuts tillagar vi alla bagels vid beställning. Först får du välja vilken typ av bagel vi ska tillaga – Plain, Sesame, Wholegrain eller Everything. Du får nyrostat bröd med färska och fräscha tillbehör.

Till din bagel rekommenderar vi en kopp nybryggd Dark Roast kaffe men vi erbjuder även en mängd kalla drycker om det faller mer i smaken. Vi erbjuder nyckelhålsmärkta och vegetariska alternativ.

 

 

 

 

/usr/share/nginx/html/wp content/uploads/2016/05/dd darkroast bagel