HISTORIA

År 1950 fick William Rosenberg en uppenbarelse. Efter att ha skapat ett stort utbud av delikata donuts för invånarna i Massachusetts förstod han hur fantastisk kombinationen av hans donuts och kaffe var. Alla älskade att doppa sina donuts i nybryggt kaffe och det blev en fantastisk smakupplevelse som fortsatte locka kunder.

Inspirerad av detta fenomen gjorde Rosenberg det till sitt personliga uppdrag att förse folket med kaffe av högsta kvalitet. Denna beslutsamhet tog hans affärsverksamhet till nya höjder och Dunkin’ Donuts var fött.

”Inspirerad av detta fenomen gjorde Rosenberg det till sitt personliga uppdrag att förse folket med kaffe av högsta kvalitet.”

Under 2015 firar vi vår 65 års-dag och vårt engagemang att servera kaffe med högsta kvalitet är starkare än någonsin. Varje kaffeblandning är därför noga utvald för att försäkra den lenaste och rikaste möjliga smaken. Dunkin’ Donuts är alltid lika engagerade i att ge dig en fantastisk smakupplevelse, vare sig det handlar om en stark espresso, skummig cappuccino eller en mild latte. Vårt breda utbud av snacks har också vuxit, med fräscha smörgåsar och bakverk – tillgängliga tillsammans med våra utsökta donuts.

”Vi är stolta över att få servera över 5 miljoner nöjda kunder – varje dag.”
Idag är vi stolta över att få servera över 5 miljoner nöjda kunder i 33 länder över hela jordklotet – varje dag. Med över 11, 000 restauranger att välja mellan kan du nu själv komma och smaka ett av de mest älskade kaffe- och bakverksvarumärkena i hela världen!

GLÄDJESPRIDARE SEDAN 1950

Våra donuts har satt ett leende på människors läppar i årtionden. Unna dig själv något extra eller dela glädjen av ett dussin donuts tillsammans med dina vänner. Bakade i en utsökt variation av smaker och glada färger finns det en favorit för alla. Donuts är gjorda för att doppas – så grabba tag i en kopp kaffe medan du ändå är här.

Tillgängliga i följande versioner (och många fler) Glazed, Chocolate Frosted, Strawberry Frosted, Boston Kreme, Apple Crumble Pie, Jelly.

INSTAGRAM & FACEBOOK
Instagram Facebook